Obs! Våre tekster er oversatt av en litt for ivrig AI – vi fikser feilene så fort vi kan ...
Vispeskål
Å bake sukkerbrød eller eggkake som bestemoren kalte det, var en skikkelig prosess. Viktig var det at det skulle være et ekstra egg i, og at sukkeret og eggene ble vispet ordentlig i bestemors gamle vispeskål med hellåpning. Hvis det ikke ble vispet lenge nok, ble sukkerbrødet ikke luftigt, men sank sammen når man stekte det på vedovnen. Enn i dag kan jeg for mitt liv ikke forstå hvordan bestemor klarte å lage så godt og luftig sukkerbrød i en vedovn der varmen sannsynligvis ikke alltid holdt nøyaktig samme temperatur og uten hjelp av elektrisk visp, men hennes sukkerbrød var fantastiske. Jeg har ikke smakt bedre senere, så noe magisk må det ha vært med hennes visp, vispeskål og ovn
Mål:
Bredde: 18 cm Høyde: 12 cm Lengde: 24 |
Oppvaskmaskinssikker, ovnssikker og tåler mikrobølgeovn
Produktinformasjon
-
SKU:
4814
Utforsk flere lignende
Omtaler
Dette produktet har ingen anmeldelser