Obs! Våre tekster er oversatt av en litt for ivrig AI – vi fikser feilene så fort vi kan ...
Vispbolle
Å bake sukkerkake eller eggkake som bestemor kalte det, var en skikkelig prosedyre. Viktig var det at det skulle være et ekstra egg i og at sukkeret og eggene ble vispet ordentlig i bestemor sin gamle vispbolle med hellipe. Hvis det ikke ble vispet lenge nok, ble ikke sukkerkaken luftig, men sank sammen når man stekte den på vedovnen. Enda i dag kan jeg for mitt liv ikke forstå hvordan bestemor klarte å lage så god og luftig sukkerkake i en vedovn der varmen sikkert ikke alltid holdt samme eksakte temperatur og uten hjelp av elektrisk visp, men hennes sukkerkaker var fantastiske. Jeg har ikke smakt bedre senere, så noe magisk må det ha vært med hennes visp, vispbolle og ovn
Mål:
Bredde: 18 cm Høyde: 12 cm Lengde: 24 |
Oppvaskmaskinsikker, ovnssikker og tåler mikrobølgeovn
Produktinformasjon
-
SKU:
1451
Utforsk flere lignende
Omtaler
Dette produktet har ingen anmeldelser