Obs! Våre tekster er oversatt av en litt for ivrig AI – vi fikser feilene så fort vi kan ...
Vispeskål
Å bake sukkerkake eller eggkake som bestemor kalte det, var en skikkelig prosess. Viktig var det at det skulle være et ekstra egg i, og at sukkeret og eggene ble pisket ordentlig i bestemor sin gamle vispeskål med hellepip. Hvis det ikke ble pisket lenge nok, ble sukkerkaken ikke luftig og sank sammen når den ble stekt på vedovnen. Enda i dag kan jeg for mitt liv ikke forstå hvordan bestemor klarte å lage så god og luftig sukkerkake i en vedovn der varmen sikkert ikke alltid holdt samme nøyaktige temperatur og uten hjelp av elektrisk visp, men hennes sukkerkaker var fantastiske. Jeg har ikke smakt noe bedre siden, så noe magisk må det ha vært med hennes visp, vispeskål og ovn
Mål:
Bredde: 18 cm Høyde: 12 cm Lengde: 24 |
Oppvaskmaskinsikker, ovnsikker og tåler mikrobølgeovn
Produktinformasjon
-
SKU:
4815
Utforsk flere lignende
Omtaler
Dette produktet har ingen anmeldelser