Obs! Våre tekster er oversatt av en litt for ivrig AI – vi fikser feilene så fort vi kan ...
Vispbolle
Å bake sukkerkake eller eggkake som bestemor kalte det, var en skikkelig prosedyre. Viktig var det at det skulle være et ekstra egg i og at sukkeret og eggene ble vispet skikkelig i bestemor sin gamle vispbolle med hellpip. Hvis det ikke ble vispet lenge nok, ble sukkerkaken ikke luftig, men sank sammen når man stekte den på vedovnen. Enda i dag kan jeg for mitt liv ikke forstå hvordan bestemor klarte å lage så god og luftig sukkerkake i en vedovn hvor varmen sikkert ikke alltid holdt den samme eksakte temperaturen og uten hjelp av elektrisk visp, men hennes sukkerkaker var fantasisk. Jeg har ikke smakt noe bedre siden, så noe magisk må det ha vært med hennes visp, vispbolle og ovn
Mål:
Bredde: 18 cm Høyde: 12 cm Lengde: 24 |
Oppvaskmaskin sikker, ovn sikker og tåler mikrobølgeovn
Produktinformasjon
-
SKU:
4816
Utforsk flere lignende
Omtaler
Dette produktet har ingen anmeldelser