Obs! Våre tekster er oversatt av en litt for ivrig AI – vi fikser feilene så fort vi kan ...
Vispbolle
Å bake sukkerkake eller eggkake som bestemor kalte det, var en skikkelig prosess. Viktig var det at det skulle være et ekstra egg i, og at sukkeret og eggene ble pisket skikkelig i bestemor sin gamle vispbolle med hellepip. Hvis det ikke ble pisket lenge nok, ble ikke sukkerkaken luftig, men sank sammen når man stekte den på vedovnen. Enda i dag kan jeg for mitt liv ikke forstå hvordan bestemor klarte å lage så gode og luftige sukkerkaker i en vedovn der varmen sikkert ikke alltid holdt samme nøyaktige temperatur og uten hjelp av elektrisk visp, men hennes sukkerkaker var fantastiske. Jeg har ikke smakt bedre senere, så noe magisk måtte det være med hennes visp, vispbolle og ovn
Mål:
Bredde: 18 cm Høyde: 12 cm Lengde: 24 |
Oppvaskmaskinsikker, ovnssikker og tåler mikrobølgeovn
Produktinformasjon
-
SKU:
4818
Utforsk flere lignende
Omtaler
Dette produktet har ingen anmeldelser