Obs! Våre tekster er oversatt av en litt for ivrig AI – vi fikser feilene så fort vi kan ...
Vispebolle
Å bake sukkerkake eller eggkake som bestemor kalte det, var en skikkelig prosedyre. Viktig var det at det skulle være et ekstra egg i, og at sukkeret og eggene ble pisket ordentlig i bestemor sin gamle vispebolle med hellepip. Hvis det ikke ble pisket lenge nok, ble sukkerkaken ikke luftig, men sank sammen når man stekte den på vedovnen. Enn i dag kan jeg for mitt liv ikke forstå hvordan bestemor klarte å lage så god og luftig sukkerkake i en vedovn hvor varmen antakeligvis ikke alltid holdt samme nøyaktige temperatur og uten hjelp av elektrisk visp, men hennes sukkerkaker var fantastiske. Jeg har ikke smakt bedre senere, så noe magisk må det ha vært med hennes visp, vispebolle og ovn
Mål:
Bredde: 18 cm Høyde: 12 cm Lengde: 24 |
Oppvaskmaskinsikker, ovnssikker og tåler mikrobølgeovn
Produktinformasjon
-
SKU:
4819
Utforsk flere lignende
Omtaler
Dette produktet har ingen anmeldelser